| Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Zadělávaný králík na karotce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 mladý králík | ||||||||
Popis: Králíka si naporcujeme na jednotlivé dílky a řádně osolíme a mírně opepříme. Na pánvi rozpustíme tuk a králíka pěkně dozlatova orestujeme. Jak je pěkně orestovaný, tak jej vyjmeme, do vypeku přidáme hladkou mouku a za stálého míchání necháme slabě zhnědnout. Potom přidáme vývar a víno a za stálého míchání povaříme. Karotku nakrájíme na drobné kostky a vložíme do kastrolku, kam přidáme maso a asi 30 minut necháme na mírném ohni povařit. Přidáme šalotku, kterou necháme v celku, houby a vaříme opět asi 30 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bílým pečivem. |