| FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Vladova slovenská huspenina | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 vepřové koleno | ||||||||
Popis: Koleno, nožičky a mrkev s petrželí uvařte v osolené vodě s bobkovým listem a kuličkami černého pepře doměkka. Maso oberte a příliš velké kousky rozdělte na menší. Kůži nakrájejte na proužky, mrkev a celer na kolečka. Do hlubokých talířů naaranžujete kousky masa, proužky kůže a vařenou i nakládanou zeleninu. Opatrně zalijte tekutinou, v níž se vařilo maso ze zeleninou a nechte v chladu ztuhnout. Nevyklápí se! Před jídlem poklaďte povrch kolečky cibule a zalijte lžící octa. |