| Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Vizovická jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřová panenka 600g, | ||||||||
Popis: panenskou svíčkovou nakrájíme na plátky tak, aby bylo zhruba šest plátků na porci (200g). Ty naklepeme, poklademe na ně nakrájenou slaninu na plátky a nakonec sušené švestky bez pecek. Smotáme a napícháme na jehlu. Opékáme po obou stranách na pánvi na oleji a sypeme grilovacím kořením. Po chvilce jehly vyndáme na talíř a do pánve dáme povidla a nalijeme víno. Na plameni mícháme dokud se neutvoří hustá omáčka kterou jehly přelijeme. Je to dobré třeba i se šťouchanými brambory. |