| Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Vinckovy bochánky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kvásek: | ||||||||
Popis: Smícháme mouku, sůl, mléko, žloutek a vzešlý kvásek ,( který necháme 10-15 min v klidu naběhnout). Dobře propracujeme. Necháme vykynout. Lžíci vykrajujeme malé bochánky, klademe na vysypaný plech (pečící papír) a necháme ještě 10-15 min dokynout, potřeme šlehaným vejcem nebo lehce oslazeným mlékem, případně sypeme mákem, kmínem, grilovacím kořením, hrubou solí. Pečeme při 170-180°C asi 30 minut |