| Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Vídeňské hovězí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 g sádla | ||||||||
Popis: Na rozehřátém sádle opečeme po všech stranách na větší hranolky nakrájené maso,přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme.Potom vše zaprášíme hladkou moukou,osmahneme,podlijeme červeným vínem a vývarem,osolíme,opepříme a za občasného zamíchaní dusíme doměkka.Jednotlivé porce přelijeme štávou.Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny. |