| Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový točenec


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2018

Ingredience:

v.kýta
klobása
okurky
vejce
an.slanina
dižonská hořčice
sůl,pepř

Popis:

V.kýtu rosklepeme na plát.Osolíme,opepříme.Potřeme dižonskou hořčicí.Na vrch plátky an.slaniny,klobásu,okurky a na tvrdo uvařená vejce.Potom řádne zabalíme upevníme provázkem,aby se nám nepropadla.Vložíme na pekáč, a až bude trouba rozpálená podlijeme vodou.Přidáme plátek másla a pečeme.


Jít na recept Vepřový točenec >>