| EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | Email šablony |
|
| ||||||||
Vepřový jazyk se sardelovou omačkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřový jazyk | ||||||||
Popis: Vepřový jazyk omyjeme, a uvaříme.Až je měkký odstraníme obal jazyku a nakrájíme na plátky. mezitím co se jazyk vaří ,nalejeme do kastrolu olej a osmažíme cibulku do zlatova, zaprášíme hladkou moukou, uděláme zásmažku a přidáme sardelovou pastu,20 min provaříme přidáme vývaru z jazyka podle potřeby ochutíme majoránkou a pepřem, dosolíme a uděláme omáčku do které nalejeme smetanu a pridáme jazyk. Podáváme s rýží a kyselým okurkem. |