| Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Vepřový jazyk se sardelovou omačkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřový jazyk | ||||||||
Popis: Vepřový jazyk omyjeme, a uvaříme.Až je měkký odstraníme obal jazyku a nakrájíme na plátky. mezitím co se jazyk vaří ,nalejeme do kastrolu olej a osmažíme cibulku do zlatova, zaprášíme hladkou moukou, uděláme zásmažku a přidáme sardelovou pastu,20 min provaříme přidáme vývaru z jazyka podle potřeby ochutíme majoránkou a pepřem, dosolíme a uděláme omáčku do které nalejeme smetanu a pridáme jazyk. Podáváme s rýží a kyselým okurkem. |