| Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový jazyk se sardelovou omačkou


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.6.2014

Ingredience:

vepřový jazyk
sardelová pasta
rýže
smetana
mouka
sůl
pepř
majoránka

Popis:

Vepřový jazyk omyjeme, a uvaříme.Až je měkký odstraníme obal jazyku a nakrájíme na plátky. mezitím co se jazyk vaří ,nalejeme do kastrolu olej a osmažíme cibulku do zlatova, zaprášíme hladkou moukou, uděláme zásmažku a přidáme sardelovou pastu,20 min provaříme přidáme vývaru z jazyka podle potřeby ochutíme majoránkou a pepřem, dosolíme a uděláme omáčku do které nalejeme smetanu a pridáme jazyk. Podáváme s rýží a kyselým okurkem.


Jít na recept Vepřový jazyk se sardelovou omačkou >>