|
| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Vepřový jazyk se sardelovou omačkou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: vepřový jazyk | ||||||||
|
Popis: Vepřový jazyk omyjeme, a uvaříme.Až je měkký odstraníme obal jazyku a nakrájíme na plátky. mezitím co se jazyk vaří ,nalejeme do kastrolu olej a osmažíme cibulku do zlatova, zaprášíme hladkou moukou, uděláme zásmažku a přidáme sardelovou pastu,20 min provaříme přidáme vývaru z jazyka podle potřeby ochutíme majoránkou a pepřem, dosolíme a uděláme omáčku do které nalejeme smetanu a pridáme jazyk. Podáváme s rýží a kyselým okurkem. |