| Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové řízky v omeletě


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.1.2016

Ingredience:

4 bravčové rezne zo stehna
soľ
40g oleja
4 vajcia
4 lyžice oleja
4 lyžice kečupu
5 feferóniek
100 g syru eidam

Popis:

Rezne naklepeme, osolíme a na rozpálenom oleji opečieme po oboch stranách. Z rozšľahaných osolených vajec opečieme omelety na jednej strane. Do kečupu zamiešame nadrobno posekané feferónky a touto zmesou potrieme každú omeletu. Na ňu uložíme opečený rezeň a v polovici ju prehneme na mäso. Povrch posypeme strúhaným syrom. Vhodným príkrmom sú vypražené zemiakové hranolky a dusený hrášok s mrkvou


Jít na recept Vepřové řízky v omeletě >>