| Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | FormOffice | Pletení | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové plátky s chřestem


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.10.2014

Ingredience:

1 kg vepřové krkovice
1/2 kg čerstvého chřestu
4 čerstvé žampiony
čerstvý hrášek
strouhaný sýr

Popis:

Maso nakrájíme na ca 1cm silné plátky, maso nenaklepávat. Plátky osolíme, opepříme zprudka osmahneme na oleji, následně vložíme do hrnce a pečeme v troubě (200C) asi 1/2 hodiny.
Čerstvý chřest oloupeme a vaříme v osolené vodě s kouskem másla a malou lžičkou cukru do měkka.
Je-li maso měkké, položíme na něj vařený chřest, zasypeme čerstvým hráškem a nakrájenými žampiony a posypeme sýrem.
Vše dáme ještě na kratkou chvíli do trouby zapéct (stačí než se dostatečně rozehřeje sýr)
Podáváme bez speciální přílohy nebo s vařeným bramborem.


Jít na recept Vepřové plátky s chřestem >>