| Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové plátky plněné žampiónovou nádivkou


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.1.2016

Ingredience:

4 větší vepřové řízky
150 g žampiónů
2 lžíce sádla nebo oleje
1 cibule
sůl
kmín
zelená petrželka
mletý pepř
lžíce hladké mouky

Popis:

Na 1 lžíci sádla nebo oleje orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené žampióny, osolíme, okmínujeme a podusíme téměř do měkka.Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme, rozdělíme na ně žampiónovou náplň, svineme do roládek nebo přeložíme a okraje sklepeme jako kapsy, obalíme v hladké mouce a na druhé lžíci sádla nebo oleje dočervena v kastrolu osmahneme.Podlejeme troškou vody a dusíme pod poklicí doměkka.Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.


Jít na recept Vepřové plátky plněné žampiónovou nádivkou >>