| Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové plátky na víně


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.10.2013

Ingredience:

4 plátky libového masa z kýty
soľ
korenie
4 polievkové lyžice oleja
1/4 litra bieleho vína
koliesko citrónu
petržlen
trochu kečupu (alebo paradajkového pretlaku)

Popis:

Rezne umyjeme a dobre osušíme. Potom ich mierne naklopeme, osolíme, okoreníme, a na horúcom oleji, opražíme z každej strany 3 minúty! Pozor, aby sme olej neprepálili! Vyberieme a odložíme na teplo. Do výpeku prilejeme víno, pridáme lyžicu kečupu alebo pretlaku, necháme prejsť varom, dochutíme a prikryté necháme trochu postáť. Podávame s ryžou. Ozdobíme kolieskom citrónu a vetvičkou petržlenu.


Jít na recept Vepřové plátky na víně >>