| FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso se zelenými fazolkami


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.6.2014

Ingredience:

500g vepřové kýty
2 vejce
sůl
2 lžíce sójové omáčky
3 lžíce oleje
300g zelených fazolek

Zálivka:
1lžíce sójové omáčky
2 lžíce červeného vína
1 lžička solamylu
1 lžička cukru
2 lžíce masového vývaru
glutasol

Popis:

Maso rozkrájíme na větší kostky, vložíme do mísy, přidáme vejce, sůl, sójovou omáčku, dobře promícháme a necháme alespoň hodinu odležet. Poté maso prudce opečeme na rozpáleném oleji. Zelené fazolky očistíme, rozkrájíme a uvaříme v osolené vodě. Potom scedíme, přidáme k opečenému masu, vše dobře promícháme a podusíme. Nakonec přelijeme zálivkou smíchanou ze všech surovin a zahřejeme.


Jít na recept Vepřové maso se zelenými fazolkami >>