| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Rybář | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso na smetaně II.


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.8.2016

Ingredience:

600 g bravčového mäsa zo stehna alebo z lopatky
soľ
mleté čierne korenie
40 g masti
1 cibuľa
2 mrkvy
kúsok zeleru
1 petržlen
1 bobkový list
2 zrnká nového korenia
mäsový vývar
30 g hladkej múky
2,5 dl smotany
cukor
citrónová šťava
zelená petržlenová vňať

Popis:

Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu posekanú nadrobno, očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, bobkový list a nové korenie, podlejeme mäsovým vývarom a udusíme , do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, koreniny odstránime, trocha mrkvy odložíme, šťavu s ostatnou zeleninou pretrieme, zahustíme múkou a povaríme. Potom pridáme smotanu, osladíme, okyslíme citrónovou šťavou a do omáčky zamiešame pokrájanú mrkvu a zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno. Mäso pokrájame, uložíme na misu a polejeme pripravenou omáčkou


Jít na recept Vepřové maso na smetaně II. >>