| DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso na jehle


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.6.2014

Ingredience:

600g vepř.kýty
sůl
pepř
100g anglické slaniny
cibule
150g klobásy
olej na potření

Popis:

Kýtu nakrájíme na malé kostky, slaninu na silnější plátky, klobásku na kolečka, cibuli taky na kolečka. Střídavě napichujeme na špejle, pak vložíme do pekáče, posypeme solí, podlijeme, potřeme olejem a dáme péci do trouby na 160°C asi na 40 minut. Podáváme s hranolky nebo chlebem.


Jít na recept Vepřové maso na jehle >>