| Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso na jehle


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.6.2014

Ingredience:

600g vepř.kýty
sůl
pepř
100g anglické slaniny
cibule
150g klobásy
olej na potření

Popis:

Kýtu nakrájíme na malé kostky, slaninu na silnější plátky, klobásku na kolečka, cibuli taky na kolečka. Střídavě napichujeme na špejle, pak vložíme do pekáče, posypeme solí, podlijeme, potřeme olejem a dáme péci do trouby na 160°C asi na 40 minut. Podáváme s hranolky nebo chlebem.


Jít na recept Vepřové maso na jehle >>