|
| Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Vepřové kotouče na jehle | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500 - 600 g vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně | ||||||||
|
Popis: Z vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2 - 4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, na drobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a nakrájenou čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem. |