|
| Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Vepřové kotouče na jehle | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500 - 600 g vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně | ||||||||
|
Popis: Z vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2 - 4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, na drobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a nakrájenou čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem. |