| Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Rybář | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové játra na víně


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.5.2015

Ingredience:

300 g bravčovej pečene (jater)
1 bravčové srdce
1 bobkový list
soľ
8 zrniek čierneho korenie
1 cibuľa
2 lyžice hladkej múky
60 g masla
citrónová šťava
2 dl bieleho vína

Popis:

Bravčovú pečeň a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle urobíme svetlú záprašku a zaejeme vývarom z pečene.
Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pečeň, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovú šťavou, dosolíme a podusíme.
Podávame s varenou ryžou.


Jít na recept Vepřové játra na víně >>