| Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Vepřová roláda | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg bravcove kare | ||||||||
Popis: Vykostene maso rozrezeme na asi 1,5 cm plat, zlahka naklepeme, osolime a okorenime. Na troche oleja spenime nadrobno nakrajanu cibulu, pridame pokrajanu pecienku, hrasok, kapiu, rascu a houby. Podla chuti okorenime, podlejeme vyvarom a podusime domakka. Potom pečienku osolime a za staleho miešania zahustime vajciami. Takto pripravenu plnku natrieme na plat masa, zavienieme, zaviazeme nitou a prudko zo vsetkych stran opecieme na rozpalenom oleji. Potom podlejeme trochou vyvaru a upečieme domakka. |