| FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová játra po gruzínsku


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2013

Ingredience:

400 g vepřových jater
100 g oleje
4 vejce
80 g anglické slaniny
80 g kečupu
mletý pepř
kari koření
sůl.

Popis:

Vepřová játra nakrájíme na plátky / na jednu porci 2 kusy/, mírně naklepeme a na tuku opečeme, zároveň s játry opékáme i 4 plátky slaniny. Do tuku po opékání přidáme kečup, pepř, kari koření a mírně prohřejeme. Na talíř klademe plátky jater, které polijeme připravenou omáčkou, zdobíme je plátkem anglické slaniny a volským okem. Jako přílohu podáváme gruzínskou rýži.
GRUZÍNSKÁ RÝŽE:
Udušenou rýži promícháme s malým množstvím sterilovaného leča, nebo udušenou paprikou s rajčaty.


Jít na recept Vepřová játra po gruzínsku >>