| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
|
| ||||||||
Vepřová játra po Balkánsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřových jater | ||||||||
Popis: Játra odblaníme a nakrájíme na hranolky, rajcata spaříme vařící vodou, oloupáme a nakrájíme na kostky,očistěné papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na půlkolečka. Na větší pánvičce osmažíme cibuli do zlatova na třech lžících oleje a vyjmeme ji. Poté přidáme játra a prudce je osmahneme (asi 2min.) zmírníme plamen, přidáme cibuli,rajčata,mletou papriku, pepř, papriky a za obcasného míchání dusíme 4 minuty.Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží, s hranolky nebo s chlebem. Dobrou chuť! |