| EET Účtenky | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová játra na roštu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.9.2018

Ingredience:

600 g vepřových jater
hřebíček
celý pepř
jalovec
sůl
sádlo

Popis:

Játra naporcovaná na plátky vložíme na sádlo do pekáčku, přidáme koření (nesolíme - solíme až když jsou játra hotova), pekáček překrujeme alobalem a dáme péct do troby na cca 220°C. Po cca 20 minutách pekáček odkryjeme, játra případně mírně podlijeme a pečeme odkrytá dalších cca 15 - 20 minut dle potřeby. Játra průběžně kontrolujeme a v případě potřeby obracíme a podléváme.
Podáváme s brambory, hranolkami, chlebem, případně může být i s rýží.


Jít na recept Vepřová játra na roštu >>