|
| EET Účtenky | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení |
|
| ||||||||
|
Vepřová játra na roštu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 600 g vepřových jater | ||||||||
|
Popis: Játra naporcovaná na plátky vložíme na sádlo do pekáčku, přidáme koření (nesolíme - solíme až když jsou játra hotova), pekáček překrujeme alobalem a dáme péct do troby na cca 220°C. Po cca 20 minutách pekáček odkryjeme, játra případně mírně podlijeme a pečeme odkrytá dalších cca 15 - 20 minut dle potřeby. Játra průběžně kontrolujeme a v případě potřeby obracíme a podléváme. |