| Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Velikonoční Šoldra | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vývar z uzeného masa | ||||||||
Popis: Uzené maso(krkovička,plecko nebo kýtu)uvaříme a část polévky použijeme při zadělávání těsta.Těsto necháme vykynout.Po vykynutí rozválíme na plát,na jehož polovinu poklademe kousky uzeného masa a po obvodu uvařené klobásky 4-6 ks podle velikosti.Překryjeme volnou částí těsta a vytvarujeme do podoby bochánku.necháme ještě 1/2 hodiny vykynout.Před pečením potřeme rozšlehaným vajíčkem.Pečeme dozlatova.Do téhož těsta můžeme zabalit uvařené klobásky samostatně |