| Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Velikonoční hlavička (nádivka)


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

600 g masa vepřového,uzeného a telecího stejným dílem
6-10 vajec
30-40 g tuku
6-10 rohlíků
petrželka
2 lžíce sekaných mladých kopřiv
sůl

Popis:

Všechno maso uvaříme a na drobno pokrájíme. Promícháme je s pokrájenými rohlíky navlaženými polevkou z mas a vejci. Osolíme, okořeníme sekanými kopřivami a petrželkou a pečeme ve vymaštěném pekáči. Hlavička se podává teplá i studená


Jít na recept Velikonoční hlavička (nádivka) >>