| Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vařené maso


Doba přípravy:
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:17.6.2009

Ingredience:

veprove kare nebo kruti maso
na 2 kg masa a 2 l vody - 1 kelimek /od jogurtu/ soli
- 1 pol.lz. cukru
- 1 kav.lz.pepre
- 1 pol.lz.majoranky
- 4 str.cesneku

Popis:

Maso se vsemi ingrediencemi vlozime do studene vody,dame varit a od bodu varu varime 5 minut,sundame z ohne a v nalevu nechame zchladit.
Po vychlazeni dame znova na ohen a od bodu varu varime 1 minutu a znovu nechame v nálevu zchladnout.
Servirujeme jako rostbif.


Jít na recept Vařené maso >>