| Email šablony | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vánoční kapr s nádivkou


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.9.2012

Ingredience:

Připravíme si jednoho kapra
10 dkg dušené šunky
jedno vejce
jednu střední cibuli
60 gramů másla
sklenku suchého bílého vína
20 dkg hub
sůl,pepř a koření (tymián,petržel)

Popis:

Šunku nakrájíme a osmahneme na másle a cibuli. Přidáme 10 dkg hub a vejce, dle chuti osolíme a opepříme.
Rybu zbavíme hlavy, ocasu a šupin, očistíme, vykucháme a naplníme ji připravenou směsí ze šunky a hub. Konce kapra upevníme kuchyňskou jehlou a okořeníme ho tymiánem a petrželí.
Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj kapra a pečeme třicet minut ve vyhřáté troubě. V menším kastrůlku podusíme zbytek nakrájených hub s vínem, kterými během pečení kapra podléváme.


Jít na recept Vánoční kapr s nádivkou >>