| Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Valašský točenec


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.11.2010

Ingredience:

vepřová kýta: 800 g
klobása: 200 g
cibule: 100 g
kapie: 80 g
sůl a pepř
česnek
paprika mletá sladká
olej
feferonky

Popis:

Řízky z kýty naklepeme, osolíme, opepříme a očesnekujeme. Položíme na ně klobásu, kapii, feferonky, cibuli na kolečka, zatočíme a pečeme na oleji. Podle potřeby podlijeme vodou. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.


Jít na recept Valašský točenec >>