| Recepty doma | Rybář | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Valašský guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g vepř. plecka | ||||||||
Popis: Na sádle zpěníme cibulku, orestujeme kostky masa, přidáme sůl a kmín. Zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Na pánvičce s trochou sádla mírně orestujeme nadrobno pokrájenou slaninu, přidáme kostičky žampionů a velmi nadrobno pokrájené zelí. Tuto směs přidáme k dušenému masu a dále přidáme papriku, pepř, česnek, hořčici a kečup. Zahustíme krouhaným bramborem a krátce povaříme. Nakonec přidáme špetku majoránky. |