| Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Utopenec | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Vurst ze směsi hovězího a vepřového | ||||||||
Popis: Vem vurst, zbav jej slupky, podélně rozkroj, do vytvořené škvíry dej cibuli pokrájenou na kolečka či proužky, papriku, feferonku a okurku. Celé dej do zavařovací sklenice, do které vlož cibuli pokrájenou na kolečka, feferonky, 3-5 bobkových listů, 8 - 20 kuliček pepře a 4 kuličky nového koření. Zalej nálevem z octa a odstáté převařené vody. Nech dva dny v chladu stát a podávej s čerstvým chlebem a vychlazeným českým pivem. Jez střídmě, ať jsi zdráv. Servus Matias |