| Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Utopenec


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:26.8.2009

Ingredience:

Vurst ze směsi hovězího a vepřového
i drůbeží maso můžeš vzít
2-3 větší cibule
10 sladkokyselých nakládaných okurek
8 feferonek naložených či čerstvých
naložená či čerstvá sladká paprika
3-5 bobkových listů
8 - 20 kuliček pepře
4 kuličky nového koření.
1 litr octa
cca dva litry vody

Popis:

Vem vurst, zbav jej slupky, podélně rozkroj, do vytvořené škvíry dej cibuli pokrájenou na kolečka či proužky, papriku, feferonku a okurku. Celé dej do zavařovací sklenice, do které vlož cibuli pokrájenou na kolečka, feferonky, 3-5 bobkových listů, 8 - 20 kuliček pepře a 4 kuličky nového koření. Zalej nálevem z octa a odstáté převařené vody. Nech dva dny v chladu stát a podávej s čerstvým chlebem a vychlazeným českým pivem. Jez střídmě, ať jsi zdráv. Servus Matias


Jít na recept Utopenec >>