|
| Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Ústřice po benátsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 tucty ústřic | ||||||||
|
Popis: Ústřice opatrně otevřeme a vnitřní vodu zachytíme. Odstraníme vrchní lasturu a ústřice z lastur vyjmeme. Spodní lastury dobře opereme a ústřice do lastur vrátíme. Strouhanou housku smícháme s jemně sekanou zelenou petrželkou, cayenským pepřem a povolíme zachycenou vodou z ústřic. Směs rozdělíme stejnoměrně na připravené ústřice, posypeme strouhaným parmezánem, pokapeme máslem a několik minut zapékáme. Podáváme velmi horké s citrónem nakrájeným na dílky. |