| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | Pletení |
|
| ||||||||
Ústřice po benátsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 tucty ústřic | ||||||||
Popis: Ústřice opatrně otevřeme a vnitřní vodu zachytíme. Odstraníme vrchní lasturu a ústřice z lastur vyjmeme. Spodní lastury dobře opereme a ústřice do lastur vrátíme. Strouhanou housku smícháme s jemně sekanou zelenou petrželkou, cayenským pepřem a povolíme zachycenou vodou z ústřic. Směs rozdělíme stejnoměrně na připravené ústřice, posypeme strouhaným parmezánem, pokapeme máslem a několik minut zapékáme. Podáváme velmi horké s citrónem nakrájeným na dílky. |