| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Ukrajinský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g mäsa (ľubovoľný výber) | ||||||||
Popis: Z mäsa a kostí pripravíme vývar. Koreňovú zeleninu a kapustu pokrájame na hrubšie rezance a podusíme na masti. Osobitne dusíme cviklu s rajčiakovým pretlakom a octom. Do precedeného vývaru vložíme podusenú zeleninu, kapustu, pokrájané zemiaky a zapražíme cibuľovou zápražkou, kým zemiaky nezmäknú. Pred dovarením pridáme na rezance pokrájané mäso, udusenú cviklu, rozotretý cesnak a korenie. Hotovú polievku prichutíme soľou. Smotanu podávame osobitne. |