| Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tuňákové řízky na olivovém oleji s tymiánem


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2013

Ingredience:

500 g čerstvého tuňáka
1 KL sušeného tymiánu
1 PL+1 KL olivového oleje
čerstvě rozemletý černý pepř
na dochucení proužky sladké červené papriky
a plátky limetky na ozdobu

Popis:

Předehřejeme troubu na 200°. Plátky tuňáka zbavíme tmavých částí. V malé misce smícháme tymian, olej a černý pepř do hladké pasty a potřeme každý plátek ryby.
Plátky vložíme do skleněné mísy na pečení a bez pokličky pečeme, až je maso hotové, cca 30-45 minut v závislosti na tloušťce plátků. Podáváme horké, ozdobené paprikou a limetkou.


Jít na recept Tuňákové řízky na olivovém oleji s tymiánem >>