| Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tuňákové bagety


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:2.7.2009

Ingredience:

4 bagety
20 dkg tuňáka ve vl.šťávě
2 velká rajčata
1 cibule
6 ředkviček
1/4 salátové okurky
2-3 lžice zakysané smetany
2 lžíce majonézy
sůl,pepř
citronová štáva,zelená petrželka

Popis:

Bagety rozkrojíme a zbavíme je měkkého středu.
Rajčata,okurky a ředkvičky nakrájíme na kostičky.Do mísy dáme tuňáka zbaveného šťávy.Přidáme velmi drobně nakrájenou cibuli a ostatní ingredience.Vše dobře promícháme a dochutíme solí,pepřem a citr. šťávou.Připravenou směs dáme vychladit.
Naplníme bagety směsí,posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

TIP:
1.Vydlabané drobečky lehce pokapeme olivovým olejem,posypeme kořením dle chuti a zrpudka opečeme v troubě,nebo na grilu.Přikusujeme.
2.Drobky nakrájíme na kostičky,pokapeme olejem,okořeníme a opečeme na plechu.Těsně před podáváním je přidáme do směsy a naplníme bagety.


Jít na recept Tuňákové bagety >>