| 
   
 | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz |   
   
   | 
  
    
  | ||||||||
| 
     Treska Brillat de savarin  | ||||||||
    
  | ||||||||
| 
   Ingredience: 60 g česneku  | ||||||||
| 
     Popis: tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem.  |