|
| Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Domácí účto | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Treska Brillat de savarin | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 60 g česneku | ||||||||
|
Popis: tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem. |