| EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Treska Brillat de savarin


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:25.7.2019

Ingredience:

60 g česneku
20 g feferonek
koriandr
kmín,sůl
1,5 dl oleje a 2 cl octa
1 kg čerstvé tresky
60 g cibule
80 g rajčat
80 g žampionů
60 g oleje
30 g oliv
30 g česneku
1,5 dl červeného vína
bobkový
sůl,pepř
citron

Popis:

tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem.


Jít na recept Treska Brillat de savarin >>