| EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Treska Brillat de savarin | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 g česneku | ||||||||
Popis: tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem. |