| Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | Pletení | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Třebíčský rošťák


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2013

Ingredience:

10 kotlet
marináda:
2 lžičky krémžské hořčice
2 lžičky kečupu
2 lžičky vorchestru
1 lžička pepře mletého
2 lžičky soli
majoránka
5 celých vajec
2 lžíce solamylu

Popis:

Ingredience na marinádu rozšleháme a naklepané maso do ní vložíme. Necháme v lednici dva dny naložené. Po dvou dnech osmahneme na pánvi. Jako příloha jsou vhodné opékané brambory nebo hranolky s oblohou.


Jít na recept Třebíčský rošťák >>