| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Toskánské závitky


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.1.2010

Ingredience:

4 telecí řízky
sůl
pepř
2 lžíce hořčice
100 g ovčího sýra
50 g zelených oliv
1 svazek majoránky
2 cibule
2 červené papriky
1 lžička hořčičného semínka
4 lžíce olivového oleje
250 ml červeného vína
2 lžíce kysané smetany

Popis:

Maso omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme. Po jedné straně potřeme plátek hořčicí. Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka a olivy na plátky. Opereme majoránku, osušíme ji a otrháme lístky. Papriky rozpůlíme, omyjeme lusky a nakrájíme na proužky. Plátky masa posypeme hořčičným semínkem, kostičkami sýra, olivami a majoránkou. Navrch položíme část cibule a paprik. Maso zavineme a omotáme nití. Závitky opečeme na 2 lžících oleje. Podlijeme vínem a 250 ml vody. Vaříme doměkka asi 60 minut. Poté závitky vyjmeme, odstraníme nit a uložíme do tepla. Zbývající cibuli a papriku osmahneme na oleji, nasypeme do šťávy z masa a zjemníme smetanou.


Jít na recept Toskánské závitky >>