| DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tokáň na majoránce


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:8.9.2014

Ingredience:

1 kg předního hovězího masa bez kosti
300 g slaniny
100 g sádla
3 cibule
1 konzerva rajského protlaku
200 ml bílého vína
500 ml kysané smetany
majoránka
mletý černý pepř, sůl

Popis:

Na sádle rozškvaříme slaninu a oloupanou na drobno rozkrájenou cibuli na ní opečeme do zlatova. přidáme na proužky nakrájené maso, rajský protlak, opepříme a solíme, podlejeme vínem a dusíme doměkka. na závěr přidáme smetanu a majoránku. Podle chuti dosolíme a dochutíme.


Jít na recept Tokáň na majoránce >>