| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tokáň na majoránce


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:8.9.2014

Ingredience:

1 kg předního hovězího masa bez kosti
300 g slaniny
100 g sádla
3 cibule
1 konzerva rajského protlaku
200 ml bílého vína
500 ml kysané smetany
majoránka
mletý černý pepř, sůl

Popis:

Na sádle rozškvaříme slaninu a oloupanou na drobno rozkrájenou cibuli na ní opečeme do zlatova. přidáme na proužky nakrájené maso, rajský protlak, opepříme a solíme, podlejeme vínem a dusíme doměkka. na závěr přidáme smetanu a majoránku. Podle chuti dosolíme a dochutíme.


Jít na recept Tokáň na majoránce >>