| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Rybář |
|
| ||||||||
Točeňák v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg točeného salámu | ||||||||
Popis: Točený salám se nakrájí na cca 12 cm ks a nařeže se jako na pečení nad ohněm, cibule pokrájet nahrubo, česnek na jemno. Na pekáček rozprostřeme alobal a naplníme ho výše uvedeným materiálem a rovnoměrně promísíme rukama :). Nenechme se zaskočit hromadou cibule. Alobal zamotáme, aby nikde nebyl otvor. Vložíme do trouby a necháme cca 40 min prohřát. |