| Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Teplé lesní plody s lehkým sabajónem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:3.5.2017

Ingredience:

20 g malin
20 g ostružin
20g jahod
20 g borůvek
1 větší broskev
10 g kvalitní čokolády
2 lžíce zakysané smetany
1 vanilinový cukr
2cl amaretta
15g moučkového cukru

Popis:

Broskev rozpůlíme a vyjmeme pecku, ostatní plody zahřejeme na pánvi. Horkým ovocem přelijeme polovinu broskve a ozdobíme sabajónem. Ten si připravíme ze zakysané smetany, moučkového a vanilkového cukru a amaretta. Nakonec dezert posypeme strouhanou čokoládou.


Jít na recept Teplé lesní plody s lehkým sabajónem >>