| Pletení | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Telecí medailonky "Piccata milanese"


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2014

Ingredience:

500 g telecího masa - ořech
sůl, pepř - čerstvě mletý
hladká mouka na obalení
2 vejce
80 g Parmezánu (nastrouhat)
olej na opečení
60 g plátky šunky
4 žampiony - na plátky
4 sherry rajčata
lístky bazalky

Popis:

Z telecího masa uřízneme 12 malých řízků (cca 40 g) a lehce naklepeme. Vejce smícháme s Parmezánem. Řízečky osolíme a opepříme. Obojí vetřeme do masa. Obalíme v sýrovém těstíčku. Na oleji opečeme do zlatova, vyjmeme a necháme okapat olej! Na talíři posypeme šunkou nakrájenou na tenké proužky a orestovanými žampiony. Zdobíme sherry rajčaty a lístky bazalky. Jako příloha jsou vhodné špenátové nudle.


Jít na recept Telecí medailonky "Piccata milanese" >>