| Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | Pletení | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tatranské kuře


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.5.2016

Ingredience:

těsto na bramboráky
olej
kuřecí prsa
čerstvá nebo sterilovaná kapie
pórek
česnek
žampiony
sójová omáčka
slanina
strouhaný sýr

Popis:

Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku. Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě. Podáváme se zeleninovou oblohou.


Jít na recept Tatranské kuře >>