| Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tajemství šéfkuchaře


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:1.2.2016

Ingredience:

plátek roštěnky nebo vepřové kýty,
sůl,
pepř,
lžíce hladké mouky,
lžička papriky,
olej na smažení,
lžička kečupu,
worcestr,
kolečko ananasu nebo půlka broskve,
2 plátky tvrdého sýra,
plátek šunky

Popis:

Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou (může být i pálivá). Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách dozlatova. Maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do výpeku vmícháme zbytek mouky s paprikou, lžičku kečupu, worcester a trochu vody. Zamícháme a povaříme. Tak získáme velmi dobrou šťávu.
Mezitím rozpálíme troubu, opečené maso dáme na suchý plech, na ně položíme ananas nebo broskev, překryjeme plátky sýra, posypeme nasekanou šunkou a krátce (3 min.) v horké troubě zapečeme.
Podáváme se zeleninovou oblohou, s brambory nebo hranolky přelitými připravenou šťávou. Navrch dáme maso a do středu broskve nebo ananasu zapíchneme špejli s kousky ovoce a petrželkou.
Dobrou chuť :)


Jít na recept Tajemství šéfkuchaře >>