| Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tajemství Petra Voka


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:27.7.2015

Ingredience:

4 vepřové řízky
sůl
pepř
kari koření
máslo
1/4kg nakládaných nebo čerstvých oloupaných žampionů
2 špetky kmínu
1 šlehačka
1 lžíce hladké mouky
1 lžička worcesteru
2 lžíce kečupu

Popis:

Řízky naklepeme,posolíme,opepříme a posypeme na špičku nože kari kořením.Opečeme na 1,5 lžíci másla z obou stran,zhruba 4-6minut na jedné.Poté maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony,které okmínujeme 2 špetkami kmínu(čerstvé ještě přisolíme 3 špetkami soli)a prudce orestujeme.(asi 4 minuty)
Zalijeme šlehačkou,do které jsme vmíchali vidličkou do hladka 1 lžíci hladké mouky a necháme povařit za stálého míchání nejvýše 5 minut.Dochutíme worcesterem a kečupem,přelijeme maso na talíři.
Příloha:knedlík.bramborové krokety.


Jít na recept Tajemství Petra Voka >>