|
| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Email šablony | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Tajemství jeptišek | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g předního hovězího masa | ||||||||
|
Popis: Na dvou třetinách tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmahneme, dáme kmín, rajčatový protlak, utřený česnek, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a necháme s masem chvíli osmahnout vše za stálého míchání. Pomalu přiléváme vývar až na potřebné množství a mícháme především po dně, aby se nám nic nepřichytilo. Na zbývající třetině tuku osmahneme na kousky nakrájené houby a přidáme také k masu. Papiňák uzavřeme a dusíme podle svých zvyklostí 30-40 minut. Jako přílohu podáváme houskový knedlík, krupicové noky nebo těstoviny. |