| Omalovánky | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony |
|
| ||||||||
Švestková omáčka k masu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: švestová povidla | ||||||||
Popis: 5 lžic švestkových povidel rozmícháme ve půl litru vody, přidáme špetku soli, 2 balení skořicového cukru, možno přikořenit citronovou kůrou. Po rozvaření povidel zahustíme 3 lžícemi maizeny, neb jiným zahušťovadlem /doporučuji "Hotovou jíšku",která zaručeně neudělá hrudky/, povaříme 15 min, přičemž omáčku mícháme, a je hotovo. Mezitím uvaříme bramborové knedlíky a uzenou krkovičku |