| Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky |
|
| ||||||||
Švestková omáčka k masu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: švestová povidla | ||||||||
Popis: 5 lžic švestkových povidel rozmícháme ve půl litru vody, přidáme špetku soli, 2 balení skořicového cukru, možno přikořenit citronovou kůrou. Po rozvaření povidel zahustíme 3 lžícemi maizeny, neb jiným zahušťovadlem /doporučuji "Hotovou jíšku",která zaručeně neudělá hrudky/, povaříme 15 min, přičemž omáčku mícháme, a je hotovo. Mezitím uvaříme bramborové knedlíky a uzenou krkovičku |