| Pletení | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Švédský punč


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:16
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2018

Ingredience:

1/8 l šťávy z černého rybízu
2 ks pomerančové kůry
1 citron
1 lžička hřebíčku
2 kousky skořice
4 tobolky kardamomu
1/4 l červeného vína
1/8 l koňaku
cukr
rozinky bez pecek
oloupané mandle

Popis:

Štávu z černého rybízu nalít do hrnce a rozředit 1/4 l vody, přidat pomerančovou kůru, plátky citronu a ostatní koření, 5 minut mírně vařit. Přidat víno a koňak, nevařit, osladit, přecedit. Rozinky spařit horkou vodou, nechat okapat. Do sklenic vhodit několik rozinek a mandlí a dolít punčem.


Jít na recept Švédský punč >>