| EET Účtenky | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Šunka s broskví


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2018

Ingredience:

4 silnější plátky šunky nebo libového šunkového salámu
4 půlky kompotované nebo přezrálé broskve
1 lžíce Solamylu
1 lžíce tuku
případně šťáva z 1 citrónu

Popis:

Plátky šunky prudce opečeme na lžíci tuku. Ohřejeme 1 hrnek šťávy z kompotu a půlky broskví v ní prohřejeme. Použijeme-li broskve čerstvé, prohřejeme je v 1 hrnku vody, do které jsme přidali lžičku cukru a lžíci citrónové šťávy. Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme prohřáté půlky broskví a přelijeme je horkou šťávou z broskví, kterou jsme zahustili lžící Solamylu a za stálého míchání nechali přejít varem. Podáváme s rýží.


Jít na recept Šunka s broskví >>