| Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Domácí účto | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Sulcované ryby


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:22.8.2016

Ingredience:

ryba
kořenová zelenina
pepř
nové koření
tymián
bobkový list
citronová kůra
sůl
telecí nožička
vepřová kůže
voda
ocet

Popis:

Do kastrolu nakrájíme kořenovou zeleninu, přidáme pepř, nové koření, tymián, bobkový list, citronovou kůru, sůl, telecí nožičku a vepřovou kůži. Zalijeme vodou s octem a vaříme, dokud není vše měkké. Přidáme očištěnou rybu a na mírném ohni vaříme asi 20 minut. Pak přikryjeme pokličkou a necháme asi 30 minut dojít. Uložíme v chladu a pak vyklopíme a nakrájíme.


Jít na recept Sulcované ryby >>