| Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Studený zeleninový srnčí hřbet


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2013

Ingredience:

400 g mražené zeleninové směsi
1 lžíce MAGGI Harmonie Chuti
200 g Lučiny
bílý pepř ,sůl
1 sáček želatiny
500 ml vývaru ze zeleniny
100 g anglické slaniny
1 svazek karotky
4 lžíce zeleného hrášku
1 větvička kerblíku

Popis:

Zeleninovou směs a MAGGI Harmonie Chuti nasypeme do vroucí osolené vody a asi 5 minut povaříme. Zeleninu scedíme, necháme okapat, z vývaru oddělíme 500 ml a dáme jej zchladnout. Lučinu rozmačkáme, osolíme, opepříme a dobře prošleháme.

Želatinu namočíme ve vývaru a necháme nabobtnat 10-15 minut. Slaninu nakrájíme na kostičky. Nabobtnalou želatinu za stálého míchání zahříváme ve vodní lázni, až se úplně rozpustí (nevařit). Částečně zchladlou želatinu našleháme s lučinou, přisypeme zeleninu, slaninu a promícháme. Směsí naplníme formu a necháme v chladničce ztuhnout.

Zdobíme karotkou, hráškem a kerblíkem


Jít na recept Studený zeleninový srnčí hřbet >>