| Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
|
| ||||||||
Štrůdl | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 30 dkg hladké mouky | ||||||||
Popis: Na vále zpracujeme mouku, sůl, vejce, olej, cukr. Do sklenice s vodou přidáme ocet. Přiléváme a zpracováváme v hladké těsto. Při zpracování s těstem hodně bouchat. Rozdělit na 3 díly. Nechat 10 minut odpočinout, pak vyválet, naplnit na měsíčky nakrájenými jablky, posypat skořicí a cukrem, zamotat do štrůdlu a péct na 200 °C asi 30 minut. Pro hezčí barvu můžeme potřít vejcem. |