| Snadné hubnutí | Pletení | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Štika v alobalu


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2009

Ingredience:

štika
česnek asi 4 -6 stroužků utřít
sůl
kmín
( nemusí být)
trošku hladké mouky
alobal
máslo

Popis:

Štiku očištěnou, vykuchanou nakrájíme na podkovy. Potřeme česnekem, posypeme kmínem( nemusí být), obalíme v hladké mouce-slabě.Alobal potřeme olejem, vložíme podkovy ze štiky, na které dáme plástve másla.Zabalíme, aby se alobal nerozdělal a dáme do trouby zapéct.Nebo jde i na roštu. Asi 30 minut. Po vyjmutí rozbalíme, pokapeme citronem. Lze i z jiných ryb.


Jít na recept Štika v alobalu >>