|
| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Štika v alobalu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: štika | ||||||||
|
Popis: Štiku očištěnou, vykuchanou nakrájíme na podkovy. Potřeme česnekem, posypeme kmínem( nemusí být), obalíme v hladké mouce-slabě.Alobal potřeme olejem, vložíme podkovy ze štiky, na které dáme plástve másla.Zabalíme, aby se alobal nerozdělal a dáme do trouby zapéct.Nebo jde i na roštu. Asi 30 minut. Po vyjmutí rozbalíme, pokapeme citronem. Lze i z jiných ryb. |