| Formuláře ZDARMA | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Steak na whisky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 plátky hovězí svíčkové - bifteky | ||||||||
Popis: Lehce naklepejte maso, posypte jej drceným pepřem, zakápněte lžící whisky, 2 lžícemi oleje a nechte rozležet. Pak je opečte z obou stran na pánvi potřené olejem a přesuňte je na talíře. Tuk z pánve slijte, nalijte na ni 50 ml whisky a šlehačku. Podle chuti osolte a opepřete a krátce povařte. Omáčkou přelijte maso. Maso můžete nechat rozležet i do druhého dne v lednici. |